Gjenstående skinke og nudler
oppskrift på resteskinke og nudler – en enkel og smakfull rett som er perfekt for travle dager. lær hvordan du lager denne deilige middagen med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 skive skinke
- nykvernet svart pepper etter smak
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ½ liter vann
- 1 løk, hakket
- 2 stilker selleri, hakket
- 1 pakke (450 gram) brede eggnudler
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor kjele, kombiner skinke, svart pepper, hvitløk og 1 1/2 kvart vann. Kok opp, reduser varmen, og la det småkoke i 15 minutter.
- 2Tilsett løk og selleri; fortsett å koke til grønnsakene er møre, ca. 5 minutter.
- 3Tilsett nudler, og kok til de er al dente. Server varm.