Gjenstående skinke og nudler

Gjenstående skinke og nudler

oppskrift på resteskinke og nudler – en enkel og smakfull rett som er perfekt for travle dager. lær hvordan du lager denne deilige middagen med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 skive skinke
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ½ liter vann
  • 1 løk, hakket
  • 2 stilker selleri, hakket
  • 1 pakke (450 gram) brede eggnudler

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele, kombiner skinke, svart pepper, hvitløk og 1 1/2 kvart vann. Kok opp, reduser varmen, og la det småkoke i 15 minutter.
  2. 2Tilsett løk og selleri; fortsett å koke til grønnsakene er møre, ca. 5 minutter.
  3. 3Tilsett nudler, og kok til de er al dente. Server varm.