Hello Fresh Mobile Banner
Fransk løksuppe IV

Fransk løksuppe IV

Lær hvordan du lager en klassisk fransk løksuppe med vår enkle oppskrift. Perfekt for kalde vinterdager, rik på smak og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 løk, skåret i tynne ringer
  • 1/4 kopp margarin
  • 2 bokser (ca. 300 g) storfeconsommé
  • 2 bokser (ca. 300 g) storfebuljong
  • 1 1/2 kopper vann
  • 3/4 kopp hvitvin
  • 225 gram skivet sveitserost
  • 7 skiver fransk brød

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor kjele over middels høy varme, surre løken i smør eller margarin i omtrent 5 minutter, eller til den er myk. Tilsett consommé, buljong, vann og vin. Skru ned varmen og la det småkoke i 45 minutter.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 3I individuelle ovnsikre skåler, riv opp sveitserost i biter og legg én skive i bunnen av hver skål. Legg én skive brød på hver skive ost. Hell suppen i skålene, legg en ny skive brød på toppen og dekk med mer sveitserost. Sett skålene i ovnen og la osten smelte på toppen.