Waldorf-salat I
Lær hvordan du lager en klassisk waldorf salat med denne enkle oppskriften. Perfekt for en frisk forrett eller som en sunn lunsj. Enkelt, raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 sure epler, skrelt, kjernet og hakket
- 2. 1 spiseskje sitronsaft
- 3. 1 kopp uten kjerner druer
- 4. 2 stilker selleri, hakket
- 5. 2 grønne løk, hakket
- 6. 2 spiseskjeer majones
- 7. 2 spiseskjeer naturell yoghurt
- 8. 3 spiseskjeer eplejuice
- 9. 1/4 teskje sellerifrø
- 10. 1 bunt vannløk, trimmet og hakket
- 11. 2 spiseskjeer hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, bland eplene og sitronsaften. Tilsett druer, selleri og grønn løk; vend forsiktig.
- 22. I en liten bolle, visp sammen majones, yoghurt, eplejuice og sellerifrø. Skje dressingen over epleblandingen, og vend forsiktig.
- 33. Vask vannkressen, og tør den grundig. Anrett grønnsakene på individuelle salatfat. Legg epleblandingen oppå, og dryss over valnøttene.