Waldorf-salat I

Waldorf-salat I

Lær hvordan du lager en klassisk waldorf salat med denne enkle oppskriften. Perfekt for en frisk forrett eller som en sunn lunsj. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 sure epler, skrelt, kjernet og hakket
  • 2. 1 spiseskje sitronsaft
  • 3. 1 kopp uten kjerner druer
  • 4. 2 stilker selleri, hakket
  • 5. 2 grønne løk, hakket
  • 6. 2 spiseskjeer majones
  • 7. 2 spiseskjeer naturell yoghurt
  • 8. 3 spiseskjeer eplejuice
  • 9. 1/4 teskje sellerifrø
  • 10. 1 bunt vannløk, trimmet og hakket
  • 11. 2 spiseskjeer hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland eplene og sitronsaften. Tilsett druer, selleri og grønn løk; vend forsiktig.
  2. 22. I en liten bolle, visp sammen majones, yoghurt, eplejuice og sellerifrø. Skje dressingen over epleblandingen, og vend forsiktig.
  3. 33. Vask vannkressen, og tør den grundig. Anrett grønnsakene på individuelle salatfat. Legg epleblandingen oppå, og dryss over valnøttene.