Svinekjøtt- og ananaswok

Svinekjøtt- og ananaswok

Lær hvordan du lager en smakfull pork & pineapple stir-fry. En rask og enkel rett perfekt for en sunn middag. Oppdag oppskriften nå!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss vegetabilsk olje
  • 2. 1 løk, skivet
  • 3. 1 fedd hvitløk, knust
  • 4. 225 g uten ben, skåret i strimler
  • 5. 1/2 fersk ananas - skrelt, kjernet og i terninger
  • 6. 1 fersk rød chili, uten frø og hakket
  • 7. 1 kopp snøerter
  • 8. 1/4 kopp plommesaus

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en wok over middels høy varme; tilsett løk og hvitløk, og wok-stek i 2 minutter, eller til løken har myknet litt. Ta det ut av pannen, og sett til side.
  2. 22. Wok-stek svinekjøttstrimler i én eller to omganger i 1 til 2 minutter, eller til kjøttet akkurat er kokt. Ta det ut av pannen. La pannen bli varm igjen før du koker neste omgang.
  3. 33. I den varme woken, wok-stek svinekjøttet og løken sammen med ananas, rød paprika, sukkererter og plommesaus; wok-stek i ca. 2 til 4 minutter, eller til ertene har myknet litt.