Squash Havregrynkjeks
oppskrift på zucchini havrekjeks som er sunne, enkle å lage og perfekte som snacks eller frokost. prøv denne deilige oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp fettstoff
- 2. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 3. 3/4 kopp honning
- 4. 1 eggg
- 5. 1 kopp hvetemel
- 6. 1/8 teskje natron
- 7. 1 teskje bakepulver
- 8. en klype salt
- 9. 1 kopp havregryn
- 10. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 11. 1/2 kopp revet zucchini
- 12. 1/2 kopp rosiner
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør bakepapir.
- 22. I en stor blandebolle, pisk sammen smøret, vaniljen og honningen. Rør inn egget til det er godt blandet. Bland melet, natron, bakepulver og salt, og rør det inn i honningblandingen. Vend inn havregryn, zucchini, pekannøtter og rosiner.
- 33. Sett deigen i teskjeer på det smurte bakepapiret, og trykk dem litt flate med en gaffel. Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen, til de er gylne. Ta kakene ut av ovnen og la dem avkjøle på en rist.