Squash Havregrynkjeks

Squash Havregrynkjeks

oppskrift på zucchini havrekjeks som er sunne, enkle å lage og perfekte som snacks eller frokost. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp fettstoff
  • 2. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3. 3/4 kopp honning
  • 4. 1 eggg
  • 5. 1 kopp hvetemel
  • 6. 1/8 teskje natron
  • 7. 1 teskje bakepulver
  • 8. en klype salt
  • 9. 1 kopp havregryn
  • 10. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 11. 1/2 kopp revet zucchini
  • 12. 1/2 kopp rosiner

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør bakepapir.
  2. 22. I en stor blandebolle, pisk sammen smøret, vaniljen og honningen. Rør inn egget til det er godt blandet. Bland melet, natron, bakepulver og salt, og rør det inn i honningblandingen. Vend inn havregryn, zucchini, pekannøtter og rosiner.
  3. 33. Sett deigen i teskjeer på det smurte bakepapiret, og trykk dem litt flate med en gaffel. Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen, til de er gylne. Ta kakene ut av ovnen og la dem avkjøle på en rist.