
Mais og chili
lær hvordan du lager en deilig corn chili med enkle ingredienser. perfekt for en smakfull middag eller lunsj. enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2. 1 løk, hakket
- 3. 1 teskje malt cayennepepper
- 4. 2 teskjeer tørket oregano
- 5. 450 gram frosne maiskjerner
- 6. 2 bokser á 410 gram mexicansk stil stewed tomater
- 7. 1 boks á 425 gram pintobønner, drenert
- 8. 1 boks á 425 gram kidneybønner, drenert
- 9. 2 teskjeer kyllingbuljonggranuler
- 10. 1 kopp vann
- 11. 1/2 teskje salt
- 12. 1/4 teskje malt svart pepper
- 13. 1 1/2 kopper tomatsaus
- 14. 2 spiseskjeer tomatpuré
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, kok løk i olje over middels varme i 1 minutt. Rør inn cayenne og oregano og kok i ytterligere 1 minutt. Rør inn mais, tomater, pintobønner, kidneybønner, kyllingbuljonggranuler, vann, salt, pepper, tomatsaus og tomatpuré. Kok uten lokk til det er gjennomvarmt og litt tykkere, ca. 10 til 15 minutter.


