Mais og chili

Mais og chili

lær hvordan du lager en deilig corn chili med enkle ingredienser. perfekt for en smakfull middag eller lunsj. enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 1 teskje malt cayennepepper
  • 4. 2 teskjeer tørket oregano
  • 5. 450 gram frosne maiskjerner
  • 6. 2 bokser á 410 gram mexicansk stil stewed tomater
  • 7. 1 boks á 425 gram pintobønner, drenert
  • 8. 1 boks á 425 gram kidneybønner, drenert
  • 9. 2 teskjeer kyllingbuljonggranuler
  • 10. 1 kopp vann
  • 11. 1/2 teskje salt
  • 12. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 13. 1 1/2 kopper tomatsaus
  • 14. 2 spiseskjeer tomatpuré

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, kok løk i olje over middels varme i 1 minutt. Rør inn cayenne og oregano og kok i ytterligere 1 minutt. Rør inn mais, tomater, pintobønner, kidneybønner, kyllingbuljonggranuler, vann, salt, pepper, tomatsaus og tomatpuré. Kok uten lokk til det er gjennomvarmt og litt tykkere, ca. 10 til 15 minutter.