
Mediterranean Farfalle
Oppdag hvordan du lager en deilig mediterranean farfalle med friske ingredienser og en smakfull saus. Perfekt for en sunn og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (12 unser) farfalle-pasta
- 2. 1 pund chorizo-pølse, smuldret
- 3. 1/4 kopp ferske basilikumblader, skåret i tynne strimler
- 4. 1/2 kopp pinjekjerner
- 5. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1/2 kopp revet Parmesanost
- 7. 1 kopp hakkede tomater
- 8. 1/2 kopp olivenolje
- 9. 3/8 kopp rødvin
Fremgangsmåte
- 11. Kok pasta i saltet, kokende vann til den er al dente.
- 22. Mens pastaen koker, brun skinke over middels varme. Tilsett nøtter og brun dem også; ikke brenn! Tilsett hvitløk, og fjern fra varmen.
- 33. Sil av pastaen. I en stor bolle blander du pasta, skinke, basilikum, ost og tomater. Visp sammen olivenolje og eddik; hell over pastaen, og vend det forsiktig sammen.
- 4Server.