
Zucchini og poteter
utforsk hvordan du lager en deilig rett med zucchini og potet. perfekt for en rask og sunn middag. enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 poteter, delt i fire
- 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 1/2 teskje knuste chili flakes
- 3 grønne paprika, skivet
- Havsalt
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- Nykvernet svart pepper
- 3 løk, skivet i 1/2-tommers ringer
- 2 bokser San Marzano-tomater, knust for hånd
- 3 zucchini, skivet
- Rustikt brød, til servering
Fremgangsmåte
- 1Kok potetene i en kjele med saltet vann til de er møre, ca. 15 minutter. Sil av vannet og sett til side.
- 2Varm opp en stor kjele på middels varme. Tilsett olivenolje, chiliflak, løk, grønne paprika og litt havsalt. Surr i 10 minutter, og tilsett deretter brunt sukker, litt svart pepper og tomatene. La det småkoke i 20 minutter. Tilsett de kokte potetene og squashen, og la det koke til det er mørt, ca. 10–15 minutter.
- 3Hell gryten over i en stor bolle og server med crusty brød.