Gul sjakk-kake

Gul sjakk-kake

Lær hvordan du lager en deilig gul sjakk-kake. En perfekt dessert for enhver anledning, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
  • 2. 1 kopp smør, myknet
  • 3. 2 kopper melis
  • 4. 1 pakke (8 unser) kremost
  • 5. 1 boks (16 unser) kirsebærfyll til pai

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor bolle, bland kakeblandingen og smøret. Bland til det blir smuldrete. Trykk blandingen ned i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) glassform.
  3. 33. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 10 minutter.
  4. 44. I en stor bolle, bland kremost og melis. Bland til det er glatt. Hell over den forhåndsstekte kakeblandingen. Topp med kirsebærfyll.
  5. 55. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 35 minutter, eller til osten har stige til toppen. Kirsebærene ligger vanligvis under når kaken er ferdigstekt.