Jordbærtrifle
oppskrift på jordbærterte med krem og sprø bunnen. perfekt for sommerdesserter og festlige anledninger. enkel å lage og smaker helt fantastisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke (ca. 140 g) instant vaniljepuddingblanding
- 2. 3 kopper kald melk
- 3. 1 (23 cm) englematkake, skåret i terninger
- 4. 4 bananer, skivet
- 5. 1 pakke (ca. 450 g) frosne jordbær, tint
- 6. 1 beholder (ca. 340 g) frossen pisket krem, tint
Fremgangsmåte
- 1Lag pudding med melk i henhold til pakkens anvisninger. I en trifle-skål eller annen glassserveringsfat, legg lagvis halvparten av kakebitene, halvparten av puddingen, halvparten av bananene, halvparten av jordbærene og halvparten av den piskede kremen. Gjenta lagene. Dekk til og sett i kjøleskapet i 4 timer før servering.