Hello Fresh Mobile Banner
Kinesisk pepperbiff

Kinesisk pepperbiff

Lær hvordan du lager en deilig kinesisk peppersteak med denne enkle oppskriften. Perfekt som en rask og smakfull hovedrett for hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund storfe av toppsirloinstek
  • 2. 1/4 kopp soyasaus
  • 3. 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 4. 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 5. 1/2 teskje malt ingefær
  • 6. 3 spiseskjeer vegetabilsk olje, delt
  • 7. 1 rød løk, kuttet i 1-tommers biter
  • 8. 1 grønn paprika, kuttet i 1-tommers biter
  • 9. 2 tomater, kuttet i båter

Fremgangsmåte

  1. 11. Skjær biffen i 1/2 tommers tykke skiver på tvers av fibrene.
  2. 22. Visp sammen soyasaus, sukker, maisstivelse og ingefær i en bolle til sukkeret er oppløst og blandingen er jevn. Legg kjøttskivene i marinaden, og rør godt slik at de blir godt dekket.
  3. 33. Varm opp 1 spiseskje vegetabilsk olje i en wok eller stor stekepanne på middels høy varme, og legg en tredjedel av kjøttstrimlene i den varme oljen. Kok og rør til kjøttet er godt brunet, ca. 3 minutter, og ta det ut av woken og over i en bolle. Gjenta to ganger med resten av kjøttet, og sett det kokte kjøttet til side.
  4. 44. Ha alt det kokte kjøttet tilbake i den varme woken, og rør inn løk. Vend kjøtt og løk sammen til løken begynner å bli myk, ca. 2 minutter, og tilsett deretter grønn paprika. Kok og rør i blandingen til paprikaen har blitt lys grønn og begynner å bli mør, ca. 2 minutter. Tilsett tomatene, rør alt godt sammen, og server.