Bagel-dip

Bagel-dip

Lær hvordan du lager en enkel og deilig bagel dip. Perfekt til frokost, lunsj eller som snacks. Rask å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 (16 unse) beholder rømme
  • 2 kopper majones
  • 2 spiseskjeer monosodium glutamat (MSG)
  • 2 spiseskjeer tørket dill
  • 2 spiseskjeer tørket persille
  • 1 løk, hakket
  • 2 (2 unse) pakker tørket storfekjøtt, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle blander du rømme, majones, monosodium glutamat (MSG), dill, persille, løk og tørket storfekjøtt. Sett i kjøleskapet i 1 time, eller til den er tykk og avkjølt.