
Bagel-dip
Lær hvordan du lager en enkel og deilig bagel dip. Perfekt til frokost, lunsj eller som snacks. Rask å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 (16 unse) beholder rømme
- 2 kopper majones
- 2 spiseskjeer monosodium glutamat (MSG)
- 2 spiseskjeer tørket dill
- 2 spiseskjeer tørket persille
- 1 løk, hakket
- 2 (2 unse) pakker tørket storfekjøtt, hakket
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle blander du rømme, majones, monosodium glutamat (MSG), dill, persille, løk og tørket storfekjøtt. Sett i kjøleskapet i 1 time, eller til den er tykk og avkjølt.