
Baconsurret laks marinert i bourbon
oppskrift på bacon-innpakket bourbon-marinerte laks som er perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp biffkryddersaus (for eksempel Dale's Steak Seasoning®)
- 1/2 kopp brunt sukker, delt
- 2 spiseskjeer bourbon (for eksempel Jim Beam®), eller mer etter smak
- 3 vårløk, hakket
- 1 (1 ½ pund) laksefilet, skåret i 5 cm store terninger
- 1/2 pund bacon, skåret i to
- 15 tannpirkere, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Bland steakkrydder, 6 spiseskjeer brunt sukker, bourbon og vårløk i en stor bolle for å lage marinade.
- 2Vend laksebitene i marinaden. Dekk til med plastfolie og la det stå i kjøleskapet i 4 til 6 timer.
- 3Pakk hver laksebit inn i bacon; bruk en tannpirker for å holde baconet på plass. Strø de resterende 2 spiseskjeene brunt sukker over.
- 4Forvarm en utendørsgrill til middels varme og pensle risten lett med olje.
- 5Grill baconinnpakkede laksebiter, vend dem ofte, til baconet begynner å bli sprøtt, ca. 5 minutter.