Tzatziki-saus
Lær hvordan du lager en deilig tzatziki-saus hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt til grill, tapas eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 (8 unse) beholdere naturell yoghurt
- 2. 2 agurker – skrellet, frøet ut og hakket
- 3. 2 spiseskjeer olivenolje
- 4. 1/2 sitron, presset
- 5. salt og pepper etter smak
- 6. 1 spiseskje hakket frisk dill
- 7. 3 hvitløksfedd, skrellet
Fremgangsmåte
- 1I en food processor eller blender, bland yoghurt, agurk, olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, dill og hvitløk. Kjør til det er godt blandet. Overfør til en separat skål, dekk til og sett i kjøleskapet i minst én time for best smak.