Koreansk BBQ-kyllingmarinade
Lær hvordan du lager en smakfull korean bbq chicken marinade med denne enkle oppskriften. Perfekt for grilling og wokretter. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvitt sukker
- 2. 1 kopp soyasaus
- 3. 1 kopp vann
- 4. 1 teskje løkpulver
- 5. 1 teskje malt ingefær
- 6. 1 spiseskje sitronsaft (valgfritt)
- 7. 4 teskjeer sterk chilipaste (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor kjele over høy varme, visp sammen sukker, soyasaus, vann, løkpulver og malt ingefær. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter.
- 22. Fjern blandingen fra varmen, avkjøl, og visp inn sitronsaft og sterk chilipaste. Legg kyllingen i blandingen. Dekk til, og la den marinere i kjøleskapet i minst 4 timer før du tilbereder kyllingen etter ønske.