Koreansk BBQ-kyllingmarinade

Koreansk BBQ-kyllingmarinade

Lær hvordan du lager en smakfull korean bbq chicken marinade med denne enkle oppskriften. Perfekt for grilling og wokretter. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvitt sukker
  • 2. 1 kopp soyasaus
  • 3. 1 kopp vann
  • 4. 1 teskje løkpulver
  • 5. 1 teskje malt ingefær
  • 6. 1 spiseskje sitronsaft (valgfritt)
  • 7. 4 teskjeer sterk chilipaste (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor kjele over høy varme, visp sammen sukker, soyasaus, vann, løkpulver og malt ingefær. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter.
  2. 22. Fjern blandingen fra varmen, avkjøl, og visp inn sitronsaft og sterk chilipaste. Legg kyllingen i blandingen. Dekk til, og la den marinere i kjøleskapet i minst 4 timer før du tilbereder kyllingen etter ønske.