Gresskar-dip

Gresskar-dip

Lær hvordan du lager en deilig pumpkin dip perfekt for høstselskaper. Enkel oppskrift med kremet konsistens og varmende krydder. Ideell som forrett eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke kremost (8 unser), myknet
  • 2. 2 kopper melis
  • 3. 1 boks (15 unser) solid pumpapuré
  • 4. 1 ss malt kanel
  • 5. 1 ss pumpakrydder
  • 6. 1 ts frysetørket appelsinjuicekoncentrat

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, bland kremost og melis til det er glatt. Bland gradvis inn gresskaret. Rør inn kanel, gresskarpiskrydre og appelsinjuice til det er jevnt og godt blandet. Sett kjølig inntil servering.