Varm rosenkålssalat

Varm rosenkålssalat

oppskrift på en varm, smakfull rosenkålssalat som er perfekt som forrett eller sidesrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 spiseskjeer (3/4 pinne) smør
  • 12 store rosenkål, blader atskilt, kjernen fjernet (ca. 12 kopper)

Fremgangsmåte

  1. 1Kok smør i en stor stekepanne over middels varme til det begynner å bli brunt. Tilsett rosenkålbladene. Vend dem forsiktig til de akkurat begynner å visne, men fortsatt er grønne, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
  2. 2Kok smør i en stor stekepanne over middels varme til det begynner å bli brunt. Tilsett rosenkålbladene. Vend dem forsiktig til de akkurat begynner å visne, men fortsatt er grønne, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper.