Varm rosenkålssalat
oppskrift på en varm, smakfull rosenkålssalat som er perfekt som forrett eller sidesrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 6 spiseskjeer (3/4 pinne) smør
- 12 store rosenkål, blader atskilt, kjernen fjernet (ca. 12 kopper)
Fremgangsmåte
- 1Kok smør i en stor stekepanne over middels varme til det begynner å bli brunt. Tilsett rosenkålbladene. Vend dem forsiktig til de akkurat begynner å visne, men fortsatt er grønne, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
- 2Kok smør i en stor stekepanne over middels varme til det begynner å bli brunt. Tilsett rosenkålbladene. Vend dem forsiktig til de akkurat begynner å visne, men fortsatt er grønne, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper.





