Gresskarpai-fransk toast

Gresskarpai-fransk toast

oppskrift på pumpkin pie french toast – en smakfull og enkel frokost rett med høstlige smaker av gresskar og kanel. perfekt for helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 3 store egg
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 1/4 kopp hermetisk gresskarpuré
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/4 teskje gresskarpai-krydder
  • 1/4 kopp finhakkede valnøtter
  • 8 skiver daggammelt brød

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en lett oljet stekepanne på middels varme.
  2. 2Visp egg, fløte, gresskar, kanel, vaniljeekstrakt, krydderkakekrydder og valnøtter sammen i en bolle.
  3. 3Dypp én skive brød av gangen i gresskarblandingen, og legg den deretter i den forberedte stekepannen.
  4. 4Gjenta med de resterende brødskivene.
  5. 5Rør i gresskarblandingen mellom dyppene for å forhindre at valnøttene legger seg.
  6. 6Stek brødet til det er gyldent, ca. 3 minutter på hver side.