
Gresskarpai-fransk toast
oppskrift på pumpkin pie french toast – en smakfull og enkel frokost rett med høstlige smaker av gresskar og kanel. perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 3 store egg
- 1/2 kopp kremfløte
- 1/4 kopp hermetisk gresskarpuré
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1/4 teskje gresskarpai-krydder
- 1/4 kopp finhakkede valnøtter
- 8 skiver daggammelt brød
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en lett oljet stekepanne på middels varme.
- 2Visp egg, fløte, gresskar, kanel, vaniljeekstrakt, krydderkakekrydder og valnøtter sammen i en bolle.
- 3Dypp én skive brød av gangen i gresskarblandingen, og legg den deretter i den forberedte stekepannen.
- 4Gjenta med de resterende brødskivene.
- 5Rør i gresskarblandingen mellom dyppene for å forhindre at valnøttene legger seg.
- 6Stek brødet til det er gyldent, ca. 3 minutter på hver side.

