Sort olivenspredning
lag en deilig black olive spread med enkle ingredienser. perfekt som pålegg eller tilbehør. oppskrift på norsk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 kopp utstenede Niçoise- eller Kalamata-oliven
- 2. 3 fedd hvitløk, skrelt
- 3. 2 ss ekstra jomfru olivenolje
- 4. 2 ss fersk sitronsaft
- 5. 2 ss hakkede ferske oregano-blader eller 1/2 ts tørket oregano
- 6. 2 ss hakket flatbladpersille
Fremgangsmåte
- 11. Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og pulsér maskinen på og av til de er akkurat most. Pålegget skal ha litt struktur. Oppbevar det dekket i kjøleskapet, og bruk det innen en uke.
- 22. Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og pulsér maskinen på og av til de er akkurat most. Pålegget skal ha litt struktur. Oppbevar det dekket i kjøleskapet, og bruk det innen en uke.





