
Søndagsbrunsjgryte
oppskrift på sunday brunch casserole, perfekt for helgebrunsj. enkel å lage, smakfull og mettende. ideell for helårs brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund tyntskåret bacon
- 2. 1/2 kopp hakket søt løk
- 3. 1/2 kopp hakket rød paprika
- 4. 12 egg
- 5. 1 kopp melk
- 6. 1 (16 ounces) pakke frosne hash brown-poteter, tint
- 7. 1 kopp revet Cheddar-ost
- 8. 1 teskje salt
- 9. 1/2 teskje malt svart pepper
- 10. 1/4 teskje tørket dill
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm stor ildfast form lett.
- 22. Legg bacon i en stor stekepanne og stek over middels høy varme, vend av og til, til jevnt brunt, ca. 10 minutter. La baconet renne av på kjøkkenpapir; reserver 2 spiseskjeer av fettet i pannen. Smuldre baconet og sett til side.
- 33. Kok og rør løk og paprika over middels varme i det reserverte fettet til de er møre, ca. 5 minutter; fjern med hullsleiv.
- 44. Visp egg og melk i en stor bolle. Vend inn hash browns, cheddarost, salt, pepper, dill, løkblanding og det smuldrede baconet i eggeblandingen; hell over i den forberedte formen.
- 55. Stek i den forvarmede ovnen til en kniv som settes inn nær midten kommer ut ren, 35 til 45 minutter.