Chorizo-frokostburrito

Chorizo-frokostburrito

Lær hvordan du lager en deilig chorizo frokostburrito. En perfekt start på dagen med krydret chorizo og myke tortillas. En enkel oppskrift for en mettende frokost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 24 unser kokt chilichorizo, oppskrift følger
  • 4 spiseskjeer olje
  • 12 egg, pisket
  • 4 mais-tortillas
  • Rød eller grønn salsa, ferdigkjøpt (valgfritt)
  • 2 1/2 pund svinekjøtt
  • 1/2 spiseskje hakket hvitløk
  • 1 spiseskje salt
  • 1 kopp chilipulver (rødt)
  • 1/2 spiseskje olje

Fremgangsmåte

  1. 1Stek chorizo i en stekepanne med olje til den er kokt etter eget ønske. Hell de piskede eggene over den kokte chorizoen og bland godt sammen. Stek til eggene er kokt etter eget ønske. Varm opp mel-tortillene, og hell chorizo og egg i hver av de fire tortillaleflene, og rull sammen. Topp med rød eller grønn salsa.
  2. 2Kvern svinekjøttet i en kjøttkvern på den groveste innstillingen. Tilsett hvitløk, salt, rød chili og olje, og bland for hånd. Form til små kaker. Chorizoen er klar til å fryses eller kokes og serveres.