Baconskårede fylte egg
Lær hvordan du lager deilige bacon deviled eggs - en perfekt forrett med sprø bacon og kremet eggefyll. En enkel oppskrift for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 12 store egg
- 3 skiver bacon
- Smeltet smør
- 1/3 kopp majones
- 2 teskjeer Dijon-sennep
- 1 toppet spiseskje hakkede vårløk
- Kosher-salt
- Nykvernet svart pepper
- Tynne skiver av vårløk
Fremgangsmåte
- 1Plasser 12 store egg i en stor kjele; tilsett vann slik at det dekker eggene med 2,5 cm. Kok opp, dekk til, og fjern fra varmen. La eggene stå i 10 minutter. Sil av vannet. Overfør eggene til en bolle med isvann og la dem avkjøle helt, omtrent 10 minutter; skrell dem. Del eggene på langs og fjern plommene. Hakk 3 skiver bacon grovt. Stek baconet i en middels stor stekepanne på middels varme til det er brunt og sprøtt. Overfør baconet til tørkepapir. Sil av fettstoffet gjennom en finmasket sil over en liten bolle. Tilsett smør om nødvendig for å måle opp 2 spiseskjeer. Mos de reserverte plommene, baconfettet (og/eller smør), 1/3 kopp majones, 2 teskjeer Dijon-sennep og en stor spiseskje hakket vårløk i en middels bolle; smak til med kosher-salt og nykvernet svart pepper. Overfør blandingen til en stor frysepose med glidelås, og kutt av 1/2" av et hjørne. Sprøyt fyllet inn i eggehvitene; pynt med tynne skiver vårløk og det reserverte baconet.



