Enkel marinert svinenakke

Enkel marinert svinenakke

oppskrift på en enkel og smakfull marinade for svin indrefilet. perfekt for en rask og velsmakende hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp olivenolje
  • 2. 1/4 kopp soyasaus
  • 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 3 spiseskjeer dijonsennep med honning
  • 5. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 6. 2 pund svinenakke (svinefilet)

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp sammen olivenolje, soyasaus, hvitløk, sennep, salt og pepper i en bolle. Legg svinefileten i en stor, reseptbeskyttende plastpose og hell marinaden over. Mariner i kjøleskapet i minst 1 time før koking.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 33. Overfør svinefileten til en ildfast form; hell marinaden over kjøttet.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 45 til 60 minutter. En steketermometer som settes inn i midten skal vise 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).