Skrell-og-spis Sterke Paprikareker med Reker

Skrell-og-spis Sterke Paprikareker med Reker

oppskrift på peel-and-eat hot pepper shrimp, en krydret og enkel rett perfekt for en smakfull forrett eller kveldsmat. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper vann
  • 4 Scotch bonnet-chili eller habanero-chili, delt i to
  • 3 grønne løk, grovhakket
  • 3 store kvister fersk timian
  • 3 hvitløksfedd, skrelte og knuste
  • 2 spiseskjeer salt
  • 1 laurbærblad
  • 1 1/2 teskje hel allehånde
  • 450 gram store, rå reker uten skall

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner vann, Scotch bonnet- eller habanero-chili, grønn løk, timian, knust hvitløk, salt, laurbærblad og allehånde i en stor, tykk gryte. Kok opp. Skru ned varmen; dekk til og la småkoke i 10 minutter for å blande smakene. Tilsett reker og kok opp igjen. Ta gryten av varmen; la den stå til gjennomkokt, omtrent 20 minutter. Sil av væsken og kast den. Overfør rekene til en bolle og server varme eller romtempererte, slik at gjestene kan skrelle sine egne reker.