Grillet reker med sennep og estragon
lær hvordan du lager smakfulle broiled reker med sennep og estragon. enkel oppskrift for en deilig forrett eller hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/3 kopp Dijon-sennep
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1 grønn løk, finhakket
- 1 ½ spiseskjeer fersk, finhakket estragon
- 1 ½ pund store, ukokte reker (ca. 40), skrelte og rensede
- 8 bambuspinner, bløtlagt i vann i 30 minutter og deretter drenert
Fremgangsmåte
- 1Rør de fire første ingrediensene i en middels stor bolle for å blande dem. Tilsett reker; vend dem forsiktig slik at de blir dekket av blandingen. Sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer. Forvarm grillen eller ovnens grillelement. Legg bakepapir på et stekebrett. Tre rekene på spyd. Strø over salt og pepper. Grill til de er gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side. Ta rekene av spydet. Anrett på et fat. Server med tannpirkere.
- 2Rør de fire første ingrediensene i en middels stor bolle for å blande dem. Tilsett reker; vend dem forsiktig slik at de blir dekket av blandingen. Sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer.
- 3Forvarm grillen eller ovnens grillelement. Legg bakepapir på et stekebrett. Tre rekene på spyd. Strø over salt og pepper. Grill til de er gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side.
- 4Ta rekene av spydet. Anrett på et fat. Server med tannpirkere.