Hello Fresh Mobile Banner
Grillet reker med sennep og estragon

Grillet reker med sennep og estragon

lær hvordan du lager smakfulle broiled reker med sennep og estragon. enkel oppskrift for en deilig forrett eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp Dijon-sennep
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1 grønn løk, finhakket
  • 1 ½ spiseskjeer fersk, finhakket estragon
  • 1 ½ pund store, ukokte reker (ca. 40), skrelte og rensede
  • 8 bambuspinner, bløtlagt i vann i 30 minutter og deretter drenert

Fremgangsmåte

  1. 1Rør de fire første ingrediensene i en middels stor bolle for å blande dem. Tilsett reker; vend dem forsiktig slik at de blir dekket av blandingen. Sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer. Forvarm grillen eller ovnens grillelement. Legg bakepapir på et stekebrett. Tre rekene på spyd. Strø over salt og pepper. Grill til de er gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side. Ta rekene av spydet. Anrett på et fat. Server med tannpirkere.
  2. 2Rør de fire første ingrediensene i en middels stor bolle for å blande dem. Tilsett reker; vend dem forsiktig slik at de blir dekket av blandingen. Sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer.
  3. 3Forvarm grillen eller ovnens grillelement. Legg bakepapir på et stekebrett. Tre rekene på spyd. Strø over salt og pepper. Grill til de er gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side.
  4. 4Ta rekene av spydet. Anrett på et fat. Server med tannpirkere.