Forsvinnende sjokoladekjeks med havregryn
Lær hvordan du lager deilige vanishing chocolate oatmeal cookies – en enkel oppskrift på sprø, sjokoladefylte havrekjeks som forsvinner på et blunk!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp margarin, myknet
- 2. 1 kopp pakket brunt sukker
- 3. 1/2 kopp hvitt sukker
- 4. 2 egg
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 1 1/2 kopper hvetemel
- 7. 1 teskje natron
- 8. 1/2 teskje salt (valgfritt)
- 9. 1 teskje malt kanel (valgfritt)
- 10. 3 kopper havregryn
- 11. 1 1/2 kopper halv-søt sjokoladechips
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 180 grader C (350 grader F).
- 22. Pisk margarin og sukker til det er kremete. Tilsett egg og vanilje: pisk godt.
- 33. Bland mel, natron, kanel og salt; tilsett i margarinblandingen og bland godt.
- 44. Rør inn havregryn og sjokoladeknapper. Bland godt.
- 55. Sett deigen i klatter med en spiseskje på en ikke-smurt bakeplate.
- 66. Stek i 10 til 12 minutter, eller til de er lett gyldne.
- 77. Avkjøl i 1 minutt på bakeplaten; flytt deretter over på en avkjølingsrist. Oppbevar i lufttett beholder.