Sitron- og mandelsmørbarer
oppskriften på sitron- og mandelsmørbarer er enkel å lage, sunn, og perfekt som et lite sunnhetsinnslag eller mellommåltid. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 2 sitroner, revet og presset
- 1 ½ kopper honning
- 1 ½ kopper mandelsmør
- 1 kopp revet usøtet kokosnøtt
- 1 kopp hurtigkokte havregryn
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Bland sitronsaft og sitronskall i en stor blandingsbolle.
- 3Hell honning i en mikrobølgesikker bolle og varm opp i mikrobølgeovnen til den er smeltet; rør inn i sitronsaften. Tilsett mandelsmør i blandingen og rør til den er glatt. Vend inn kokos og ha i havregryn, og rør for å dekke alt godt.
- 4Trykk blandingen ut i en bakeform.
- 5Stek i forvarmet ovn til det er gyllent langs kantene, ca. 30 minutter. La det avkjøle til romtemperatur før du skjærer det i barer.