Bakt havregrøt fra Quaker®

Bakt havregrøt fra Quaker®

oppskrift på baked oatmeal laget med quaker® havre. perfekt for en næringsrik og mettende frokost hver dag. enkelt å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper hurtigkokte Quaker®-havregryn, ukokt
  • 2. 1/3 kopp hvitt sukker
  • 3. 3 1/3 kopper fettfri melk
  • 4. 1/2 kopp eggeerstatning med plomme
  • 5. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 6. 1/3 kopp godt pakket brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp ovnen til 175 grader Celsius. Spray en 20 cm kvadratisk ildfast form med matlagingsspray.
  2. 22. I en stor bolle, bland havregryn og sukker.
  3. 33. I en middels stor bolle, bland melk, eggerstatning og vanilje; rør godt. Tilsett i havreblandingen; rør godt. Hell i den forberedte formen.
  4. 44. Stek i 40 til 45 minutter eller til midten beveger seg litt når du rister formen. Ta ut av ovnen og sett på en avkjølingsrist.
  5. 55. Strø brunt sukker jevnt over toppen av havregrøten. Bruk baksiden av en skje, og fordel sukkeret forsiktig i et tynt lag over hele overflaten av grøten.
  6. 66. Sett formen tilbake i ovnen; stek bare til sukkeret smelter, ca. 2 til 3 minutter.
  7. 77. Still inn ovnen på grill (broil). Grill 3 tommer fra varmen til sukkeret bobler og blir lett brunt, 1 til 2 minutter. (Pass på nøye for å unngå brent. Det kan være nødvendig å snu formen.)
  8. 8Server i skåler.