Bobs thailandske biffsalat
Lær hvordan du lager en autentisk thai beef salad med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommeren eller når du vil ha noe lett og smakfullt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund storfe rib eye-steak
- 2. 2 store agurker – skrelt, delt i to på langs og skivet
- 3. 2 røde løk, delt i to og tynne skiver
- 4. 15 thai-chili, skåret i tynne ringer
- 5. 3 lime, presset
- 6. 1 klype hvitt sukker
- 7. 1 kopp fiskesaus
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til grillinnstilling. Grill ribeye-steiken til ønsket stekegrad. Når den er avkjølt nok til å håndteres, skjær den i strimler på 1/4 tommer bredde og 1 tomme lange.
- 22. I en stor bolle, bland sammen biffen, agurkene, løken, chilikjipene, limesaften, sukkeret og fiskesausen. Rør forsiktig i 5 minutter, eller til smakene er godt blandet.