
Bonnie sin nyttårs-biffdip
oppskriften på bonnie's new year's beef dip er perfekt for en smakfull nyttårsfeiring. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (4 pund) storfe chuck roast
- 2 (10,5 unser) bokser vann
- 1 (14 unser) boks storfebuljong
- 1 (10,5 unser) boks fransk løksuppe (for eksempel Campbells®)
- 2/3 kopp redusert-salt soyasaus
- 1/3 kopp Worcestershire-saus
- 3 laurbærblader, eller mer etter smak
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 spiseskje tørket rosmarin
Fremgangsmåte
- 1Kombiner chuck roast, vann, storfekraft, løksuppe, soyasaus, Worcestershire-saus, laurbærblader, hvitløk og rosmarin i en slow cooker.
- 2Kok på lav varme i 8 til 10 timer. Ta storfekjøttet ut av kokevæsken og skjær det i tynne skiver.