Bonnie sin nyttårs-biffdip

Bonnie sin nyttårs-biffdip

oppskriften på bonnie's new year's beef dip er perfekt for en smakfull nyttårsfeiring. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (4 pund) storfe chuck roast
  • 2 (10,5 unser) bokser vann
  • 1 (14 unser) boks storfebuljong
  • 1 (10,5 unser) boks fransk løksuppe (for eksempel Campbells®)
  • 2/3 kopp redusert-salt soyasaus
  • 1/3 kopp Worcestershire-saus
  • 3 laurbærblader, eller mer etter smak
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 spiseskje tørket rosmarin

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner chuck roast, vann, storfekraft, løksuppe, soyasaus, Worcestershire-saus, laurbærblader, hvitløk og rosmarin i en slow cooker.
  2. 2Kok på lav varme i 8 til 10 timer. Ta storfekjøttet ut av kokevæsken og skjær det i tynne skiver.