Kylling marinert i rømme – versjon II

Kylling marinert i rømme – versjon II

Lær hvordan du lager saftig og smakfull sour cream marinated chicken med vår enkle oppskrift. Perfekt til hverdagsmiddag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper rømme
  • 2. 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 4. 2 teskjeer sellerisalt
  • 5. 2 teskjeer paprika
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 8. 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 9. 12 kyllingbrysthalvpar med ben, uten skinn
  • 10. 1 ¾ kopper tørre brødsmuler
  • 11. 1/3 kopp smør

Fremgangsmåte

  1. 11. Marinere: I en stor, ikke-porøs glassform eller bolle, bland rømme, sitronsaft, Worcestershire-saus, sellerisalt, paprika, salt, pepper og hvitløk; bland godt. Tilsett kyllingbrystene og vend dem godt i rømmedekselet. Dekk til formen eller bollen og la det marinere i kjøleskapet i minst 8 timer, eller over natten.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  3. 33. Ha brødsmuler i en flat skål eller bolle. Ta kyllingen ut av marinaden og kast marinaden. Vend kyllingen i brødsmulene slik at den blir godt dekket, og legg den i to lett smurte, ildfaste former på 23x33 cm. I en liten kjele eller panne, smelt smør og fordel det jevnt over kyllingen.
  4. 44. Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 60 til 70 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt, mørt på gaflen og saften renner klart.