
Kraftige og kremete ostekakestykker
Lær hvordan du lager deilige, rike og kremete ostekakestykker. Perfekte som dessert eller til kaffekosen. Enkel oppskrift med tips for perfekte resultater.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
- 2. 2 egg
- 3. 1/2 kopp smørsmakende fettstoff
- 4. 1 spiseskje melk
- 5. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 6. 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
- 7. 2 egg
- 8. 3 1/2 kopper melis
- 9. 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
- 22. I en stor bolle, bland kakeblandingen, 2 egg, smeltet fett, melk og hakkede pekannøtter. Bland med gaffel eller på lav hastighet med en elektrisk mikser til kakeblandingen er fuktet. Hell det i formen. Fordel jevnt.
- 33. I en stor bolle, pisk kremost til den er glatt. Pisk inn 2 egg, melis og vanilje til det er jevnt. Fordel jevnt over kakebunnen.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 35 minutter. Kantene og toppen vil være lysebrune og ha en lett skinnende overflate. Avkjøl helt, og kutt deretter i firkanter.