
Pølselinguine med ingefær-gresskar-saus
Lær hvordan du lager en smakfull linguine med pølse og en kremet ingefær-gresskar-saus. Perfekt for en rask og velsmakende middagsmåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke linguinepasta (12 unser)
- 2. 1 pund stor pakke med søt italiensk pølse (eller pølser uten skinn)
- 3. 1 løk, hakket
- 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 1 boks (15 unser) gresskarpuré
- 6. 2 ss kremfløte
- 7. 1 ts malt ingefær
- 8. 1 ts salt
- 9. 1/2 ts pepper
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok til den er al dente, 8 til 10 minutter; sil av vannet.
- 22. Bland pølse, løk og hvitløk i en kjele over middels varme; kok til pølsen er helt brunet og løken er gjennomsiktig, 5 til 7 minutter.
- 33. Rør sammen gresskarpuré, fløte, ingefær, salt og pepper i en kjele over middels-lav varme; tilsett pølseblandingen og rør. La det småkoke til det er gjennomvarmt, ca. 3 minutter. Vend det inn i den avsilte pastaen før servering.




