
Spaghetti Pie III
oppskrift på spaghetti pie iii - en deilig og enkel pastarett som passer til enhver anledning. perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund spaghetti
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- hvitløkspulver etter smak
- 1/2 kopp hakket grønn paprika
- 1 (26 unse) krukke pastasaus
- 3/4 kopp rømme
- 1/2 kopp hakket grønn løk
- 1/2 (8 unse) pakke kremost
- 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 3I en stekepanne over middels varme, brun kjøttdeigen. Sil av overflødig fett og smuldre kjøttet. Ha det smuldrede kjøttet i pannen igjen. Rør inn salt, pepper, hvitløkspulver, paprika og pastasaus. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke i 20 minutter.
- 4I en liten bolle, bland rømme, hakket grønn løk og kremost, og sett til side. Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form med matlagingsspray og legg den kokte pastaen i bunnen. Fordel kremostblandingen jevnt over pastaen, legg kjøttblandingen oppå, og strø over revet cheddarost.
- 5Dekk til og stek i 25 minutter. Fjern lokket og stek i ytterligere 5 minutter til osten er boblende og gyllen.