Spaghetti Pie III

Spaghetti Pie III

oppskrift på spaghetti pie iii - en deilig og enkel pastarett som passer til enhver anledning. perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund spaghetti
  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • hvitløkspulver etter smak
  • 1/2 kopp hakket grønn paprika
  • 1 (26 unse) krukke pastasaus
  • 3/4 kopp rømme
  • 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 1/2 (8 unse) pakke kremost
  • 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 3I en stekepanne over middels varme, brun kjøttdeigen. Sil av overflødig fett og smuldre kjøttet. Ha det smuldrede kjøttet i pannen igjen. Rør inn salt, pepper, hvitløkspulver, paprika og pastasaus. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke i 20 minutter.
  4. 4I en liten bolle, bland rømme, hakket grønn løk og kremost, og sett til side. Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form med matlagingsspray og legg den kokte pastaen i bunnen. Fordel kremostblandingen jevnt over pastaen, legg kjøttblandingen oppå, og strø over revet cheddarost.
  5. 5Dekk til og stek i 25 minutter. Fjern lokket og stek i ytterligere 5 minutter til osten er boblende og gyllen.