
Stekt pak choi
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull stir fry med bok choy. Perfekt for en rask og sunn middag på travle dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 stor hode bok choy
- 2. 1 spiseskje druekjerneolje
- 3. 1 spiseskje smør
- 4. 1 løk, skivet
- 5. 1/3 kopp cashewnøtter
- 6. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 7. 1/2 teskje kinesisk femkrydderpulver, eller mer etter smak
- 8. 1 klype hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Skjær av en halv til en tomme tykk skive av roten på pak choy; kast stilken. Skjær stilkene diagonalt i 3 mm biter; kutt eller riv bladene i munnfullstore biter.
- 22. Varm opp olje og smør i en stekepanne over middels varme; tilsett løk, cashewnøtter, hvitløk, pak choy, kinesisk femkrydder og sukker i den varme olje- og smørblandingen. Kok og rør i pak choy blandingen til den er mør, ca. 8 til 10 minutter.