Stekt pak choi

Stekt pak choi

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull stir fry med bok choy. Perfekt for en rask og sunn middag på travle dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 stor hode bok choy
  • 2. 1 spiseskje druekjerneolje
  • 3. 1 spiseskje smør
  • 4. 1 løk, skivet
  • 5. 1/3 kopp cashewnøtter
  • 6. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 7. 1/2 teskje kinesisk femkrydderpulver, eller mer etter smak
  • 8. 1 klype hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Skjær av en halv til en tomme tykk skive av roten på pak choy; kast stilken. Skjær stilkene diagonalt i 3 mm biter; kutt eller riv bladene i munnfullstore biter.
  2. 22. Varm opp olje og smør i en stekepanne over middels varme; tilsett løk, cashewnøtter, hvitløk, pak choy, kinesisk femkrydder og sukker i den varme olje- og smørblandingen. Kok og rør i pak choy blandingen til den er mør, ca. 8 til 10 minutter.