Tre-egg omelett

Tre-egg omelett

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull tre egg omelett. Perfekt til frokost eller brunch. Rask og enkel oppskrift for en sunn start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 12 egg, lett pisket
  • 2. 3 skiver kokt skinke, hakket
  • 3. 3 skiver kokt kalkunkjøtt, hakket
  • 4. 3 grønne vårløk, skivet
  • 5. 1 tomat, hakket
  • 6. 1 kvist fersk persille, hakket
  • 7. 1/2 middels grønn paprika, hakket
  • 8. 1 (8 ounces) pakke revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Spray eller lett smør en stor stekepanne og varm opp på middels varme.
  2. 22. Knekk 3 egg i et målebeger av glass og visp med en gaffel eller visp til eggerøre. Hell eggene i den varme pannen, og sving pannen for å dekke bunnen. Dekk til og la koke til eggene er faste, ca. 2 minutter.
  3. 33. Topp med 1/4 av den hakkede skinken, kalkunen, grønn løk, tomat, persille, grønn paprika og Cheddar-ost. Brett egget i to over fyllet, og server varmt. Gjenta med resten av ingrediensene for 4 omeletter.