
pølsesaus
Lær hvordan du lager en deilig sausagedressing som passer perfekt til frokost, lunsj eller middag. Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1/2 (12 ounces) pakke ferske tranebær
- 2. 1 pund pølse
- 3. 6 kopper brødterninger
- 4. 1 kopp krydret tørr brødsmuler
- 5. 1 middels løk, hakket
- 6. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 7. 1 teskje hakket frisk persille
- 8. 1/2 teskje hakket frisk oregano
- 9. 1/2 teskje hakket frisk salvie
- 10. 1 klype frisk timian
- 11. 1/3 teskje sellerifrø
- 12. 1/4 teskje revet ingefær
- 13. 1/2 teskje salt
- 14. 1/3 teskje malt svart pepper
- 15. 2 kopper redusert natrium kyllingkraft
- 16. 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 17. 1/2 kopp hakket appelsin med skallet på
Fremgangsmåte
- 11. Legg tranebær i en middels stor kjele med nok vann til å dekke, og kok opp. Kok bare til skinnene sprekker. Sil av, og avkjøl.
- 22. Legg pølse i en stor, dyp stekepanne. Kok over middels høy varme til den er jevnt brun. Sil av, og avkjøl.
- 33. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 44. Bland tranebær, pølse, brødterninger, tørre brødsmuler, løk og hvitløk i en middels stor ildfast form. Krydre med persille, oregano, salvie, timian, sellerifrø, ingefær, salt og pepper. Rør inn kyllingbuljong til ønsket konsistens. Bland inn valnøtter og appelsin.
- 55. Stek i 25 minutter i den forvarmede ovnen, til overflaten er sprø og lett brunet.




