Kylling Boston

Kylling Boston

Lær hvordan du lager en deilig chicken boston med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag eller festbordet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp Thousand Island-salatdressing
  • 2. 1 kopp ananas-aprikos-gele
  • 3. 1/4 kopp revet løk
  • 4. 1 pakke (1 unse) tørr løksuppeblanding
  • 5. 1/2 teskje kanel
  • 6. 1 hel kylling, delt i 8 deler, vasket og tørket
  • 7. 4 store poteter - skrelt og delt i to på langs

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en bolle, rør sammen Thousand Island-dressing, ananas-aprikospuré, revet løk, tørket løksuppeblanding og kanel til det er godt blandet. Legg kyllingen i en stor, smurt ildfast form. Fordel potethalvdelene rundt kantene av formen, slik at kylling og poteter ligger tett inntil hverandre i ett lag. Pensle sausen over kyllingen, slik at den blir dekket helt. Dekk formen med aluminiumsfolie.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 40 minutter. Øk ovnstemperaturen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) og fjern folien. Fortsett å steke i ytterligere 15 minutter, eller til potetene er møre når du stikker i dem med en gaffel, og kyllingen ikke lenger er rosa i midten. Begge skal ha en vakker, gyllenbrun glasur.