Haviland Glop

Haviland Glop

lær hvordan du lager haviland glop med vår enkle oppskrift. perfekt som dessert eller snacks, smakfull og enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke tørre eggnudler (ca. 227 gram)
  • 2. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 3. 1 boks (ca. 305 gram) kondensert tomatsuppe
  • 4. 1 boks (ca. 300 gram) kondensert grønnsakssuppe
  • 5. salt etter smak
  • 6. malt svart pepper etter smak
  • 7. 8 skiver bearbeidet amerikansk ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett tørre eggnudler og kok i 8 til 10 minutter, eller til de er al dente; sil av vannet.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 33. I en stor stekepanne over middels varme, brun kjøttdeigen; sil av fettet. Rør inn tomat- og grønnsakssupper, salt og pepper. Bland inn nudlene og kok i 10 minutter.
  4. 44. Overfør blandingen til en ildfast form på 11x7 tommer og legg lagvis med ost. Stek i den forvarmede ovnen i 20 minutter, eller til osten er smeltet og lett brunet.