
Pesto- og tofupasta
oppskrift på pesto tofu pasta - en enkel og smakfull rett med kremet pesto og sprø tofu. perfekt for en rask middag eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund tri-farget spiralpasta
- 2. 1/4 kopp olivenolje
- 3. 2 kopper melk
- 4. 1 (1,2 unser) pakke kremet pestosaus, blandet
- 5. 2 spiseskjeer olivenolje
- 6. 1 (16 unser) pakke fast tofu, drenert og i terninger
- 7. salt og pepper etter smak
- 8. 1 pund ferske sopp, grovhakket
- 9. 1 kopp svarte oliven i skiver
- 10. 1 spiseskje kapers
- 11. 1/4 kopp revet Parmesanost
- 12. 1 kvist fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Rør inn spiralpasta, og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 22. Bland sammen 1/4 kopp olivenolje, melk og pestosaus i en middels bolle.
- 33. Varm opp 2 spiseskjeer olivenolje i en middels stekepanne over middels varme. Legg tofuen i pannen, og krydre med salt og pepper. Kok og rør til den er jevnt brunet. Ta den av varmen, og la den renne av på kjøkkenpapir.
- 44. Ha soppen i pannen, og stek i ca. 5 minutter. Rør inn oliven, kapers og 2 spiseskjeer parmesanost. Bland inn tofu og pestosaus. Fortsett å koke i ca. 5 minutter før servering over rotini. Topp med resten av parmesanosten og basilikum.





