Ristet løkmajones

Ristet løkmajones

Lær hvordan du lager en deilig rørost løk majones med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til grillretter eller som smakfull saus.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 søt løk, skrelt og delt i to
  • 2. 2 kopper majones
  • 3. salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Dekk et stekebrett med aluminiumsfolie og smør det lett.
  2. 22. Legg de delte løkene på stekebrettet, og stek i den forvarmede ovnen til de har blitt dyp gyldne og har myknet i midten, ca. 30 minutter. Ta ut av ovnen og la dem avkjøle til romtemperatur.
  3. 33. Legg løken i en food processor eller blender, tilsett majonesen, og kjør til en glatt puré. Krydre med salt og pepper etter smak. Oppbevar i kjøleskapet.