Hello Fresh Mobile Banner
Ekte eggenudler

Ekte eggenudler

Lær hvordan du lager ekte eggnudler hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt til wok, supper og asiatiske retter. Enkel å følge og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1, 2 kopper durumhvete mel
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje bakepulver
  • 3 egg
  • vann etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel, salt og bakepulver. Rør inn egg og nok vann til at deigen blir formbar. Elt deigen til den er fast. Rull den til en ball og del den i fire deler. Bruk en av kvartene av gangen, og kjevle ut til ca. 3 mm tykkelse, bruk mel på både underlag og kjevle for å unngå at det setter seg fast. Løft opp og rull fra den ene enden til den andre. Kutt rullen i strimler på ca. 1 cm bredde. Nudelene bør være omtrent 10–13 cm lange, avhengig av hvor tynne de ble først. La dem tørke i 1 til 3 timer.
  2. 2Kok som vanlig pasta, eller, i stedet for å tørke først, kok dem ferske. Sørg for at vannet koker og pass på at de ikke setter seg fast. Det krever øvelse å gjøre dette riktig.