
Spesiell gresskarbrød
oppskrift på saftig og smakfullt gresskarbrød, perfekt til høstfrokosten eller som en søt snack. enkel å lage og perfekt for høstsesongen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 ¼ kopper vegetabilsk olje
- 2. 2 kopper gresskarpuré
- 3. 1 kopp pakket brunt sukker
- 4. 1 kopp hvitt sukker
- 5. 2 (100 grams) pakker med instant kokosnøttkrempuddingblanding
- 6. 1 teskje natron
- 7. 5 egg
- 8. 2 kopper hvetemel
- 9. 1 teskje salt
- 10. 1 teskje malt kanel
- 11. 1 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen olje, gresskar, sukker, puddingsmiks, kanel og salt i en stor bolle. Pisk lett sammen eggene, og bland dem inn i røren. Bland inn mel og natron til det akkurat er blandet. Rør inn nøtter, hvis ønskelig. Fordel røren i to smurte og melete 9 x 5 tommers brødformer.
- 22. Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 1 time, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.