
Dagens gryterett med elgkjøtt
oppskrift på all day viltgryte med mør storfekjøtt, perfekt for en lang og smakfull middag. enkel å lage og ideell for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 390 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 3 løk, hakket
- 2. 5 gulrøtter, kuttet i 5 cm store biter
- 3. 1 kopp hakkede portobellobeter
- 4. 1,36 kg hjortefestkotelett
- 5. 2 hvitløksfedd, knust
- 6. 1 ss malt svart pepper
- 7. salt etter smak (valgfritt)
- 8. 1 boks (ca. 310 g) kondensert sopp- og fløtesuppe
- 9. 1 boks (ca. 300 g) kondensert storfebuljong
- 10. 1/4 kopp vann
- 11. 1 pose (ca. 37 g) tørr løkgravyblanding
Fremgangsmåte
- 11. Legg løk, gulrøtter og sopp i bunnen av en slow cooker. Gni hjortesteken med hvitløk, pepper og salt, og legg den deretter oppå grønnsakene. Bland kremet soppsuppe, storfebuljong, vann og løksaus i en bolle til sausen er oppløst; hell soppsuppen over steken.
- 22. Kok på høy innstilling til steken er veldig mør, i 8 til 10 timer. Skjær opp steken før servering med saus og grønnsaker.