
Asian Tacos
oppskrift på asian tacos, en spennende og enkel rett med asiatiske smaker, perfekt for en rask middag eller helgekos
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 Mission® Soft Taco Mel Tortillas
- 2. 8 unser biff av storfe, hakket i 1x1/4 tommers biter
- 3. 1/2 kopp teriyaki-marinade
- 4. 1/2 kopp agurk, revet
- 5. 1/2 kopp gulrøtter, revet
- 6. 1/2 teskje fersk ingefær, revet
- 7. 1/2 teskje svarte sesamfrø
- 8. 1 spiseskje fersk appelsinjuice
- 9. 1/2 teskje soyasaus
- 10. 1/2 teskje honning
- 11. Salt og pepper etter smak
- 12. 1/2 kopp skivede grønne løk
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland hakket biff og teriyaki-marinade. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
- 2I en separat bolle, visp sammen ingefær, sesamfrø, appelsinjuice, soyasaus og honning. Tilsett revet agurk og revne gulrøtter i bollen og vend forsiktig. Krydre coleslawen med salt og pepper etter smak. Dekk til og sett i kjøleskapet til den skal brukes.
- 3Varm opp en stekepanne på middels høy varme til den er varm. Tilsett hakket biff sammen med marinaden og stek til den er gjennomstekt, ca. 10 minutter, og rør av og til.
- 4For å montere tacene, legg 1/4 kopp av agurk- og gulrotcoleslawen i hver tortilla. Topp med 2 oz. av den varme teriyaki-biffen og dryss over skivet grønn løk. Gjenta og nyt.