Gresk Gud Pasta

Gresk Gud Pasta

oppskrift på greek god pasta, en smakfull og enkel rett med greske smaker. perfekt for en rask middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (16 unser) fullkorn rotini pasta
  • 1 boks (16 unser) hermetiske og hakkede tomater, drenert
  • 2 spiseskjeer hakket grønn paprika
  • 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 3 kopper tomatsaus
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1 kopp skivede svarte oliven
  • 1/2 kopp revet mozzarellaost
  • 2 spiseskjeer smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F).
  2. 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett rotinipasta, og kok til den er al dente, ca. 8 minutter. Sil av vannet og hell pastaen i en dyp ildfast form.
  3. 3Rør inn tomater, grønn paprika, grønn løk, oliven og tomatsaus i pastaen. Krydre med basilikum og oregano, og bland godt. Strø mozzarella- og fetaost over toppen.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 30 minutter, til osten er smeltet og bobler. La retten stå i noen minutter før servering.