
Gresk Gud Pasta
oppskrift på greek god pasta, en smakfull og enkel rett med greske smaker. perfekt for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (16 unser) fullkorn rotini pasta
- 1 boks (16 unser) hermetiske og hakkede tomater, drenert
- 2 spiseskjeer hakket grønn paprika
- 1/4 kopp hakket grønn løk
- 3 kopper tomatsaus
- 1 teskje tørket basilikum
- 1 teskje tørket oregano
- 1 kopp skivede svarte oliven
- 1/2 kopp revet mozzarellaost
- 2 spiseskjeer smuldret fetaost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F).
- 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett rotinipasta, og kok til den er al dente, ca. 8 minutter. Sil av vannet og hell pastaen i en dyp ildfast form.
- 3Rør inn tomater, grønn paprika, grønn løk, oliven og tomatsaus i pastaen. Krydre med basilikum og oregano, og bland godt. Strø mozzarella- og fetaost over toppen.
- 4Stek i forvarmet ovn i 30 minutter, til osten er smeltet og bobler. La retten stå i noen minutter før servering.



