
Cheesecake Crepe-Ruller
oppskrift på cheesecake crepe roll-ups - en enkel og smakfull dessert som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager disse deilige småkakene hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer hvetemel
- 2. 2 spiseskjeer melk
- 3. 2 egg
- 4. 2 teskjeer honning
- 5. 1 klype salt
- 6. 2 spiseskjeer smør, delt
- 7. 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
- 8. 1/2 kopp melis
- 9. 1/4 kopp blandede frosne bær, lett tint
- 10. 1 spiseskje melis, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen mel, melk, egg, honning og salt i en bolle for å lage en jevn røre.
- 22. Smelt 1 spiseskje smør i en non-stick pan til pannekrepspannen over middels varme til skummet forsvinner. Hell omtrent 2 spiseskjeer av røren i pannen, og vri pannen for å dekke bunnen med et tynt lag av røren. Kok til pannekrepsen ikke lenger er flytende, ca. 1 minutt; snu og kok den andre siden i ytterligere 1 minutt. Gjenta med mer smør og røre for å lage 4 pannekaker. Sett pannekakene til side på tørkepapir.
- 33. I en bolle, bland kremost med 1/2 kopp melis til en kremet pålegg. Rør forsiktig inn bærene. Fordel kremostfyllet jevnt over pannekakene og rull dem sammen. Sett i kjøleskapet til de er kalde; skjær i 2,5 cm brede skiver før servering.