Gresskarcheesecake-kaker

Gresskarcheesecake-kaker

Lær hvordan du lager deilige pumpkin cheesecake bars, en perfekt høstdessert med kremet tekstur og krydrede smaker. En enkel oppskrift for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (16 unse) poundkakedeig, blandet
  • 2. 3 egg
  • 3. 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • 4. 4 teskjeer krydderkrydder til gresskarpai
  • 5. 1 pakke (8 unse) kremost, myknet
  • 6. 1 boks (14 unse) søtet kondensert melk
  • 7. 1 boks (15 unse) gresskarpuré
  • 8. 1/2 teskje salt
  • 9. 1 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 15x10 tommers jelly roll-panne med non-stick spray.
  2. 22. I en stor blandebolle, på lav hastighet, bland kakeblandingen, ett egg, margarin og to teskjeer gresskarpietspice til det blir smuldrete. Trykk det jevnt utover bunnen av den forberedte pannen.
  3. 33. I en annen stor blandebolle, pisk kremost til den er luftig. Pisk gradvis inn søtet kondensert melk, deretter de to resterende eggene, gresskar, de to resterende teskjeene gresskarpietspice og salt; bland godt. Hell over bunnen, og strø over pekannøtter.
  4. 44. Stek i 30 til 35 minutter, eller til fyllet er stivnet.
  5. 55. Avkjøl, og sett deretter i kjøleskapet. Skjær i firkanter. Oppbevar dekket i kjøleskapet.