Svart bønne- og fetaostdipp som ser stygg ut

Svart bønne- og fetaostdipp som ser stygg ut

Lag en smakfull og enkel black bean og fetaost dip som passer perfekt til snacks og fest. En oversiktlig oppskrift med trinn for trinn instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp eplecidereddik
  • 2. 1/4 kopp hvitt sukker
  • 3. 1/4 kopp olivenolje
  • 4. 1 (425 gram) boks svarte bønner, drenert og skylt
  • 5. 1 (310 gram) boks mais med meksikansk stil, drenert
  • 6. 1 (113 gram) pakke smuldret fetaost
  • 7. 5 grønne løk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp eddik, sukker og olivenolje sammen i en bolle.
  2. 22. Bland svarte bønner, mais, fetaost og grønn løk i en separat bolle.
  3. 3Hell dressingen over den svarte bønnsblandingen; vend godt for å dekke.
  4. 4Sett dipen i kjøleskapet i 1 time før servering.