Hello Fresh Mobile Banner
Italiensk pastasalat II

Italiensk pastasalat II

Lær hvordan du lager en deilig italiensk pastasalat med friske ingredienser. Perfekt for sommermåltidet eller som en lett forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke rigatoni pasta (ca. 450 g)
  • 2. 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje, eller etter behov
  • 3. 2 røde paprika, renset og hakket
  • 4. 1 grønn paprika, renset og hakket
  • 5. 2 pint cherrytomater, delt i to
  • 6. 3 spiseskjeer hakket hvitløk på glass
  • 7. salt og pepper etter smak
  • 8. 1 bunt fersk basilikum, hakket
  • 9. 1 teskje fersk persille, hakket
  • 10. 1 teskje tørket oregano, eller etter smak
  • 11. 1 kopp terninger av Asiago-ost
  • 12. 1/2 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Bring en stor kjele med lettsaltet vann til kokepunkt. Tilsett pasta, og kok i 8 til 10 minutter, til den er mør. Sil av vannet, og overfør pastaen til en stor bolle. Rør inn nok olivenolje til å dekke, men ikke så mye at det samler seg i bunnen av bollen. Bland inn de røde og grønne paprikaene, tomatene, hvitløken, salt, pepper, basilikum, persille, oregano og Asiago-ost. Bland inn Parmesan-osten. Sett i kjøleskapet til 20 minutter før servering. Hvis pastaen trekker til seg mye av oljen, kan det hende du må tilsette mer. Smak på salaten underveis i tilberedningen; du kan like godt med mer eller mindre av de ulike ingrediensene.